Waarom VOF FWN Reiniging?

Wij begrijpen als geen ander dat een schone, verzorgde werkomgeving belangrijk is voor u en uw medewerkers. Een schone, verzorgde werkplek, vloer of toilet zijn belangrijk om mensen lekker te laten werken, maar bovendien is het een visitekaartje voor uw bedrijf.

Wij verzorgen de schoonmaak van uw interieur tot in de puntjes en op regelmatige basis. Dankzij onze mix van de juiste mensen, machines en middelen zijn we al jaren actief en innovatief in de interieurverzorging.

Een vast team van schoonmakers, een logboekregistratie, levering van middelen, materialen, machines en sanitaire supplies ? Ja, ook dat is allemaal standaard inbegrepen bij onze full-service.

interieurverzorging

Werkwijze interieurverzorging

FWN Reiniging komt graag bij u langs om uw kantoorpand grondig te reinigen. Wij zorgen ervoor dat u prettig kunt werken in een schone en frisse omgeving. Wilt u weten wat het kost om uw interieur te laten reinigen? Neem contact met ons op en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Vanaf de eerste dag mag u rekenen op een vast team. Zij leren uw bedrijf kennen en weten hoe ze net dat beetje extra kunnen doen. Zo krijgen ze een band met uw pand.

Meer informatie? Afspraak maken?

  • Wij komen graag bij u langs op locatie voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.
  • 06 - 22902823
  • f.w.n.reiniging@ziggo.nl
  • KvK: 67832393