Waarom VOF FWN Reiniging?

Uw nieuwe pand wordt opgeleverd? FWN Reiniging maakt het graag op een professionele wijze voor u schoon, zodat u straks een frisse start heeft.

Of het nu een nieuw pand is of een pand dat na een grondige renovatie een nieuw leven heeft gekregen: na een opleveringsschoonmaak door FWN Reiniging is uw nieuwe (werk)omgeving klaar om in gebruik te nemen!

We maken u graag een offerte voor een opleveringsschoonmaak. Ook na een grondige opleveringsschoonmaak houden wij uw pand graag schoon, bijvoorbeeld in de vorm van schoonmaakonderhoud. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.

opleveringsschoonmaak in regio Ede

Werkwijze opleveringsschoonmaak

FWN Reiniging pakt de opleveringsschoonmaak aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Wij zien erop toe dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

EГŠn van de belangrijke punten aan het eind van een project is de opleveringsschoonmaak. Afhankelijk van het project gaat het bij de opleveringsschoonmaak voornamelijk om dat alle kamers, toiletten, badkamers, keukens, ramen en dergelijke schoon zijn, zodat u tevreden en met een gerust hart kunt terugkijken op een geslaagd project.

Meer informatie? Afspraak maken?

  • Wij komen graag bij u langs op locatie voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.
  • 06 - 22902823
  • f.w.n.reiniging@ziggo.nl
  • KvK: 67832393